19. september 2017

Vljudno vabljeni na Kmetijsko tržnico 2017, ki se bo odvijala ta konec tedna na igrišču pri OŠ Antona Žnideršiča. Med pestro ponudbo stojnic si boste zagotovo našli kaj zase! Za zabavo je poskrbljeno!

14. september 2017

Devetič zapored vabimo v Harije na BUČJADO, tokrat v znamenju likofa in poroke.

14. september 2017

Najnovejši filmi, ki nam jih ponujajo veliki kinematografi, so znova na ogled tudi v naši neposredni bližini! MOJ KINO nas bo razveseljeval tudi v novi sezoni!

11. september 2017

Oddajte svoj glas za najboljšo inovacijo po izboru javnosti!

04. september 2017

Predstavljamo vam novosti pri poročanju v turizmu, ki so pomembne za vse izvajalce nastanitvene dejavnosti.

24. avgust 2017

V petek ob 21. uri v veliki dvorani Doma na Vidmu!

17. avgust 2017

Učinkovita komunikacija in pristop do ljudi, reševanje težav, obvladovanje stresa so neprecenljive veščine, ki se jih vse bolj zavedamo, saj kakovost medosebnih odnosov odločilno vpliva na človekovo osebno srečo in zadovoljstvo. Vabljeni na BREZPLAČNO DELAVNICO!  

13. avgust 2017

DOBIMO SE NA PLACU 2017 Poletje je čas dolgih, brezskrbnih večerov, druženja s prijatelji in daljših sprehodov. Mesta ob morju takrat zaživijo. Turisti se sprehajajo mimo lepo obloženih stojnic, iz lokalov pri morju pa prihaja čudovita, pomirjujoča glasba.

08. avgust 2017

Vabljeni na ogled trilerja Skrivnost njihovih oči, ki bo na na sporedu v petek, 11. avgusta 2017 ob 21. uri. V primeru slabega vremena bo kino predstava v veliki dvorani Doma na Vidmu. OGLED FILMA JE BREZPLAČEN! Vljudno vabljeni!

08. avgust 2017

Dragi študenti in dragi bruci! Obveščamo vas, da je rok za oddajo prošnje za sprejem in podaljšanje bivanja v Študentskem domu Ljubljana 16. avgust 2017! Prošnja za sprejem in podaljšanje bivanja se odda preko elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/bivanje/.

10. julij 2017

V petek 14. julija 2017 bo ob 21h na gradu Prem nastopil legendarni prekmurski kantavtor Vlado Kreslin.

07. julij 2017

Ta petek, 7.7.2017 ste vabljeni na prvo prireditev Brkinska kuhnja, ki se bo odvijala med 18.0. in 22.00 uro.

05. julij 2017

Ljubljanska vokalna skupina Jazzva je v atriju Doma na Vidmu pričarala nepozaben poletni nedeljski večer. Vrhunske interpretacije svetovnih uspešnic in slovenskih pesmi je občinstvo nagradilo z gromkimi aplavzi.

03. julij 2017

Je kaj lepšega kot v toplem poletnem večeru gledati film na prostem v družbi jasnega neba in tisočerih zvezd?Vabljeni na ogled glasbeno-dokumentarnega filma THE BEATLES: OSMI DNI NA TEDEN, v petek, 7. julija ob 21h!

29. junij 2017

Občina Ilirska Bistrica svoje občane obvešča, da začne s 3. julijem voziti kopalni avtobus v Mošćeničko Drago. Avtobus bo iz avtobusnega postajališča pri Domu na Vidmu odpeljal vsak delovni dan ob 8. uri, iz Mošćeničke Drage pa se bo vračal ob 17.30. uri. Vozovnice lahko kupite v prostorih TIC-a v Galeriji Doma na Vidmu eno uro pred odhodom.

26. junij 2017

V Dom na Vidmu prihaja ljubljanska vokalna skupina Jazzva. V prijetnem ambientu atrija se bomo zibali v a cappella ritmih domačih in tujih hitov različnih datumov in stilov, ki jih bo Jazzva izvedla le s svojimi glasovi. Vstopnice so na voljo v TIC Ilirska Bistrica, cena 7€. -------------------- Jazzva je v svet vokalne glasbe vstopila že skoraj pred desetletjem. Na svoji poti odkrivanja človeškega glasu pišejo nove zgodbe, iščejo harmonije in se igrajo z različnimi barvami in učinki. Z vsako skladbo, ki jo izvajajo, poskušajo najti poseben odnos ter jo čim bolj doživeto in pristno poustvariti. Jazzvin repertoar sestavljajo pesmi najrazličnejših žanrov: od popa, rocka in jazza do aranžmajev ljudskih pesmi in še mnogo drugega. Sodelujejo z odličnimi aranžerji, ki več kot uspešno poskrbijo, da vse njihove male nore ideje pridejo med notno črtovje. Jazzva so pevci Jasna Žitnik, Maša Simčič, Anja Hrastovšek, Andrej Perdih, Klemen Dovjak, Jon Leskovec, beatboxer Tadej Pasar ter tonski mojster Jure Matoz

20. junij 2017

Mednarodni festival uličnega gledališča ANA DESETNICA praznuje 20 LET! Mednarodni festival uličnega gledališča Ana Desetnica v 20. leto stopa kot vseslovenski in mednarodno referenčen festival, ki je z urbano umetnostjo spontano posegel v življenja že skoraj milijon ljudi, in jim popestril vsakdan ter poživil ulice, parke, trge in mostove njihovih domačih mest. Festival je do zdaj gostoval v 22 slovenskih mestih, dobrodošel pa je tudi zunaj meja domovine (povabilo v San Sebastian, Evropsko prestolnico kulture 2016). V dveh desetletjih je gostil več kot 5.000 uličnih umetnikov s 6 kontinentov in več kot 40 držav sveta, obiskovalci pa ste si lahko ogledali že skoraj 1.000 različnih predstav.

13. junij 2017

Še do 20. junija 2017 lahko sodelujete v raziskavi o vključevanju javnosti v pripravo Celostnih prometnih strategij, ki se izvaja v 64 slovenskih občinah. Njen namen je izboljšati vključevanje javnosti v upravljanje javnih zadev v prihodnje – tako v občinah, kot na državni ravni.