Večer smeha s Tinom Vodopivcem

Objavljeno dne 01. april 2019

Bistriška publika je v dobro uro trajajočem nastopu prisluhnila številnim domislicam in izvirnim idejam enega najbolj prepoznavnihstand-up komikov na naših tleh, Tina Vodopivca, ki je v družbi Klemna Bučana in Matevža Baloha poskrbel za salve smeha.Sidro

Bistriška publika je v dobro uro trajajočem nastopu prisluhnila številnim domislicam in izvirnim idejam enega najbolj prepoznavnihstand-up komikov na naših tleh, Tina Vodopivca, ki je v družbi Klemna Bučana in Matevža Baloha poskrbel za salve smeha.

V soju luči, ki osvetljujejo zgolj del odra, in ob popolnoma zatemnjeni Veliki dvorani Doma na Vidmuje umetnik resnično sam s svojo publiko, ki postane eno z njim. Pristnost trenutka je Tin Vodopivec kot izvrsten slovenski komik znal zelo dobro izkoristiti, saj je z gledalci stkal posebno vez, njegove šale pa so delovale življenjsko in smešno. Kot izkušen ustvarjalec, ki je leta 2006 s tedaj še neuveljavljeno vrsto komedije oral ledino na Slovenskem, se je občinstvu predstavil s svojim bogatim repertoarjem.

Tin Vodopivecje predlani uspešno izvedel odmevni projekt 777, s katerim se je v sedmih dneh predstavil v sedmih različnih jezikih v sedmih prestolnicah: Berlinu, Varšavi, Parizu, Skopju, Londonu, Beogradu in Ljubljani ter požel mednarodni uspeh, saj je dokazal, da humor ne pozna meja. Za sebojima že več kot 1500 nastopov, lastno TV-oddajo in je soustanovitelj Festivala stand-up komedije Panč, ki bo letošnje poletje pod zvezdnato nebo ljubljanskega gradu že enajstič zapored privabil številne domače in tuje komike.

Na odru Doma na Vidmu sta se mu pridružila njegova dobra prijatelja in komika Klemen Bučan in Matevž Baloh. Klemen Bučan je slovenski javnosti poznan kot povezovalec dogodkov in TV-voditelj ter komik, Matevž Baloh pa je nov komedijantski up stand-up scene. Nastopi treh zabavljačev so se na odru izvrstno dopolnjevali in uspešno nasmejali tako starejše kot mlajše gledalce v publiki.

V okviru Meseca kulture je Turistično informacijski center Ilirska Bistrica v sodelovanju z Občino Ilirska Bistricaizbral izvrstno komično predstavo, ki je lepo dopolnila številne kulturne in športne dogodke, ki so se odvijali v bistriški občini v spomin na velikega domačega poeta Dragotina Ketteja.

obrezana3

Na prejšnjo stran