Portal Apartmaji Slovenija piše o naši destinaciji

Objavljeno dne 09. april 2021

Sporočamo vam, da so pred nekaj dnevi na portalu Apartmaji Slovenija objavili prispevek o naši destinaciji, saj bi želeli svojim obiskovalcem bolje predstaviti Ilirsko Bistrico in njeno okolico. Apartmaji Slovenija je portal, ki je nastal z namenom informiranja tako domačih, kot tudi tujih turistov o tem, kaj vse si lahko v Sloveniji ogledajo, v zadnjem času pa dajejo poudarek predvsem destinacijam, ki morda ne spadajo na seznam najbolj pogosto omenjenih, kljub temu, da bi si to še kako zaslužile.

S ponosom lahko povemo, da se je na njihovem seznamu znašla tudi naša destinacija in zelo smo jim hvaležni za njihovo pomoč in naklonjenost. Veliko nam pomeni, da so tudi drugi opazili naš trud in trdo delo, kar nas navdaja z novo energijo za nadaljnje delo. Verjamemo, da smo na pravi poti in da je to le ena od številnih potrditev v vrsti mnogih, ki bodo še sledile. Vsakodnevno se trudimo, da v naše kraje privabimo čim več obiskovalcev, prav tako pa se trudimo čim bolje predstaviti našo turistično ponudbo.

Portali, kot je Apartmaji Slovenija nam lahko pomagajo, da bo o naši turistični ponudbi izvedelo še veliko več potencialnih obiskovalcev, zato smo vsake podobne objave nadvse veseli. Radi bi še omenili, da na njihovi strani lahko najdete še veliko več, kot le nasvete za obiske različnih destinacij. Na njihovi strani si lahko poiščete tudi ugodne apartmaje po Sloveniji, turistične kmetije, koče, hiše z bazeni itd. Njihova ponudba turističnih nastanitev je zares široka, poleg le te pa si boste lahko prebrali tudi katere aktivnosti lahko na posamezni lokaciji opravljate, tako da verjamemo, da se izplača pregledati njihovo ponudbo, saj vam je lahko v veliko pomoč pri planiranju naslednjega izleta.

Obljubljamo vam, da bomo tudi v prihodnje še veliko naše energije namenjali povečevanju prepoznavnosti naše destinacije, kot tudi izboljševanju naše turistične ponudbe. Zavedamo se, da lahko naša destinacija svojim obiskovalcem zelo veliko ponudi, zato se bom potrudili, da čim več Slovencev spozna naše kraje.

Na prejšnjo stran