Reklamni spot Gimnazije Ilirska Bistrica 2016

Objavljeno dne 20. december 2016

Dijaki 4. letnika programa tehnik računalništva so v okviru projektnega dne na temo »Delo v TV in glasbenem studiu« izdelali reklamni spot Gimnazije Ilirska Bistrica.

Cilj projektnega dne je bila predstavitev dela v TV in glasbenem studiu in izdelava kratkega promocijskega spota Gimnazije Ilirska Bistrica, v katerem so uporabljene veščine produkcije TV oddaj, glasbena podlaga, izdelana v glasbenem studiu, in ostale multimedijske vsebine.

V okviru projektnega dne so si dijaki ogledali TV studio lokalne televizije TV Galeja in glasbeni studio podjetja Madd, d.o.o. V TV studiu lokalne TV Galeja jim je bilo predstavljeno delo na televiziji, avtomatizacija oddajanja TV programa in oddajni stolp. V glasbenem studiu podjetja Madd, d.o.o. so dijaki spoznali glasbeno studijsko opremo, namen in uporabo le-te; potekal je tudi praktičen prikaz izdelave kratke glasbene podlage. Sledilo je delo na šoli v specializirani učilnici – TV studio, namenjeni snemanju TV oddaj.

ZA SODELOVANJE PRI IZVEDBI PROJEKTNEGA DNE “DELO V TV IN GLASBENEM STUDIU” SE ZAHVALJUJEMO LOKALNI TELEVIZIJI TV GALEJA IN PODJETJU MADD, d.o.o.

Vodstvo šole

studio2.jpgstudio1.jpgstudio3.jpgstudio4.jpgstudio7.jpgstudio6.jpg

 

 

 

   

 

 

 

       

 

 

 

 

 

Na prejšnjo stran