Gimnazija Ilirska Bistrica v sodelovanju s Šolskim centrom Postojna na oder postavila novo glasbeno-gledališko predstavo CIMRE

Objavljeno dne 14. marec 2017

Člani dramskega krožka Gimnazije Ilirska Bistrica in Srednje šole Postojna, pod mentorstvom profesorice Katje Koren Valenčič in profesorice Eve Kristan, so v sodelovanju z Big bandom Šolskega centra Postojna, ki deluje pod vodstvom mentorja Tomaža Nedoha, v marcu 2017 na oder postavili še eno izmed glasbeno–gledaliških predstav z naslovom CIMRE.

Igra CIMRE je avtorsko delo mentorjev. V igri je predstavljena mozaična podoba dogajanja v manjšem dekliškem dijaško-študentskem domu, ki ga vodi na videz stroga upravnica Greta s svojima pomočnicama. Mlade stanovalke so ugotavljale, da je sobivanje različnih značajev lahko zelo zabavno, včasih pa tudi naporno.

Izvedenih je bilo kar pet predstav za osnovnošolce in dijake iz sosednjih šol v Ilirski Bistrici in Postojni, prav tako pa so bile izvedene dve predstavi za širšo javnost, ena v četrtek, 9. marca 2017, v Domu na Vidmu v Ilirski Bistrici  in ena v sredo, 15. marca 2017, v Kulturnem domu v Postojni.

Predstave so požele velik uspeh.

Vodstvo šole se zahvaljuje članom dramskega krožka, Big banda ter vsem nastopajočim in sodelujočim pri izvedbi gledališke predstave CIMRE. Zahvala vsem mentorjem, Katji Koren Valenčič, Evi Kristan in Tomažu Nedohu.

Iskrene čestitke vsem!

Vodstvo šole

cimre2.jpgcimre3.jpgcimre4.jpgcimre5.jpgcimre6.jpgcimre7.jpg

Na prejšnjo stran