OBVESTILO O DELOVANJU OBČINSKE UPRAVE IN NADALJNJI UKREPI ZA PREPREČEVANJE IN OBVLADOVANJE OKUŽBE S KORONAVIRUSOM

datum: 13.05.2020

kategorija: Novice

Obveščamo vas, da bo zaradi nadaljnjega preprečevanja morebitnih okužb s COVID 19 od 18. maja 2020 dalje poslovanje in izvajanje nalog Občine Ilirska Bistrica potekalo po sistemu naročanja strank med uradnimi urami:

  • ponedeljek: 8.00 - 11.00
  • sreda: 8.00 - 11.00 in 12.00 - 16.30
  • petek: 8.00 - 11.00.

 

Za vsak obisk Občine Ilirska Bistrica se mora stranka predhodno naročiti po telefonu oziroma elektronsko preko elektronskih sporočil na e-naslov občine, ali preko navadne pošte.

Vloge strank, razen v nujnih primerih, Občina Ilirska Bistrica sprejema  v elektronski obliki ali po navadni pošti ali z oddajo v poštni nabiralnik na pročelju občinske stavbe.

V nujnih primerih se je za oddajo vloge neposredno v glavni pisarni Občine Ilirska Bistrica potrebno predhodno dogovoriti po telefonu ali elektronski pošti.

 

Cenjene stranke pozivamo, da storitve opravijo po telefonu ali pisno oz. po elektronski pošti, če je le mogoče oz. kadar oseben pristop v poslovno stavbo Občine Ilirska Bistrica ni nujen.

 

Gibanje strank v prostorih Občine Ilirska Bistrica je nadzorovano, stranke se obravnava posamično, da ne bi prihajalo do čakanja in stikov večjega števila oseb pred vhodom ali na hodnikih poslovne stavbe. Vstop večje skupine oseb hkrati v poslovno stavbo ni dovoljen.

 

Ob vstopu v poslovno stavno Občine Ilirska Bistrica je obvezna uporaba zaščitnih mask in razkuževanje rok. Upoštevati je potrebno vse preventivne ukrepe in vzdrževati vsaj 1,5 m razdaljo med osebami.

 

Naslov

Občine

Ilirska Bistrica

Občina Ilirska Bistrica,

Bazoviška cesta 14, 6250 Ilirska Bistrica

Spletni naslov

obcina.ilirska-bistrica@ilirska-bistrica.si

Telefonska številka

05/71-12-300

05/71-41-361 – glavna pisarna za oddajo vlog v nujnih primerih

 

Občina Ilirska Bistrica

              Emil Rojc, župan

ar©tur