Javni natečaj za izbor "Najlepše urejene pustne izložbe ali objekta v Ilirski Bistrici

datum: 13.01.2016

kategorija: Razpisi

Javni natečaj za izbor "Najlepše urejene pustne izložbe ali objekta v Ilirski Bistrici

Občina ILIRSKA BISTRICA

razpisuje javni natečaj za izbor

"NAJLEPŠE UREJENE PUSTNE IZLOŽBE ALI OBJEKTA V ILIRSKI BISTRICI"

1. Občina Ilirska Bistrica v sklopu prireditve PUST JE PRŠU 2016 razpisuje javni natečaj na temo: NAJLEPŠE UREJENA PUSTNA IZLOŽBA ALI OBJEKT V MESTU ILIRSKA BISTRICA.

2. Na natečaj se lahko prijavijo lastniki in najemniki poslovnih lokalov in objektov v mestu Ilirska Bistrica, še posebej pa ob trasi pustne povorke Pust je pršu 2016.

3. Natečaj je namenjen spodbuditvi lastnikov in najemnikov k ureditvi izložb poslovnih lokalov in objektov v mestu Ilirska Bistrica v pustnem – karnevalskem vzdušju. Ureditev mora dajati videz pustnega časa in je prepuščena domišljiji lastnika ali najemnika.

4. Čas ureditve lokalov ali objektov oziroma trajanje natečaja je od 29.1.2016 do 9.2.2016.

5. Ureditev izložb ali objektov bo ocenjevala strokovna komisija, ki bo upoštevala:

  • tehnično dovršenost,
  • umeščenost v prostor,
  • izvirnost ureditve,
  • estetska merila.

Odločitev komisije je dokončna in nepreklicna. Komisijo imenuje organizacijski odbor prireditve Pust je pršu 2016.

6. Nagrade za najboljše urejene izložbe oziroma lokale bodo podeljene na svečanem sprejemu pustnih skupin karnevala Pust je pršu 2016, v nedeljo 7.2.2016, ob 13.00 uri, v avli Doma na Vidmu v Ilirski Bistrici. Nagrajenci in fotografije nagrajenih ureditev bodo objavljene tudi na spletni strani občine, na pustni povorki v nedeljo, dne 9.2.2016 v Ilirski Bistrici in v lokalnih medijih.

Nagrajene izložbe ali objekti bodo posebej označeni po razglasitvi rezultatov. Nagrajenci se odpovedujejo kakršnim koli drugim dodatnim nadomestilom (finančnim zahtevkom) iz tega naslova.

7. Nagrajene bodo tri najlepše ureditve izložb ali objektov.

Nagrade:

1. mesto: Priznanje in praktična nagrada

2. mesto: Priznanje in praktična nagrada

3. mesto: Priznanje in praktična nagrada

8. Sodelujoče bomo o rezultatih natečaja obvestili z novico na spletni strani www.ilirska-bistrica.si. Vsak avtor je lahko dobitnik samo ene nagrade.

9. S prijavo na natečaj prijavitelj sprejema vse razpisne pogoje.

10. Za sodelovanje na natečaju je obvezna prijava na naslov Občina Ilirska Bistrica, Tanja Šajina, Bazoviška 14, 6250 Ilirska Bistrica, e-mail:i, tel: 05 7112 315, kjer dobite tudi dodatne informacije o natečaju. Prijave na priloženi prijavnici sprejemamo do 1.2.2016 do 12.00 ure.

Ilirska Bistrica, 11.1.2016                                               Organizacijski odbor prireditve PUST JE PRŠU 2016 

 

Prijavnica

ar©tur