Posestvo Rečou

 

5.jpg

Posestvo Rečou se nahaja v objemu brkinskih gričev, v mali vasici Zajelšje. Stran od vsakodnevnega vrveža vam ponujajo edinstveno okolje, kjer si telo in um lahko spočijeta in nabereta novih moči.

Na posestvu Rečou se lahko pohvalijo z več kot 30 let izkušnjami s področja svetovanja in predavateljstva. Njihova edinstvena ponudba je vikend paket RAZ-STRES-OVANJE.

V okviru paketa ste deležni predvsem nasvetov in tehnik soočanja s stresom, kako se ga obvarujemo in kako ohranimo moč za vsakdanje napore. Ponudba vključuje tudi božansko razvajanje s kamni. Prav tako se na posestvu izvajajo posebni vikendi joge, capoeire, Brkinske foto delavnice, nočni pohod z lučkami in spanje na "seniku", MTB turce in druge aktivnosti.

Na Posestvu nudijo skupna prenočišča na posebnem seniku, kjer je na voljo 10 postelj z možnostjo dodatnih ležišč. Za vse željne avanture in pristnega stika z naravo omogočajo gostom tudi vse možnosti za taborjenje, in sicer na veliki jasi v neposredni bližini posestva s pogledom na Snežnik.

Na voljo vam je najem koles, na tradicionalnih turnirjih v namiznem tenisu in namiznem nogometu pa se lahko preizkusite v ročnih veščinah. Nudijo tudi pohode, gorsko kolesarske ture na okoliške hribe.

Najamete lahko tudi prostore za raznovrstne dogodke, kot so plesne prireditve, organizirane vadbe, team buildinge, konferenče dogodke, rojstno-dnevne zabave in piknike.

30 km je razdalja, v okviru katere lahko obiščete znane okoliške kraje, kot so Lipica, Snežnik, Slavnik, Trst, plezališče Črni kal, Opatija, Škocjanske jame in neštete kotičke, ki vam bodo pričarali nasmeh na obraz.

Več informacij o ponudbi dobite tudi na njihovi spletni strani.

Urnik: Odpiralni čas je od meseca maja do meseca oktobra, vse dni v tednu. Potrebna predhodna rezervacija.

Kontaktni podatki:

Naziv: Posestvo Rečou, Zajelšje 10, 6250 Ilirska Bistrica - Jožica Jenko s.p.

Mobitel: 040 453 649 (Maša Grögl) ali 041 590 759 (Peter Jenko)

E-mail:

Web: http://recou.si/

Fotogalerija